Mitt Projekt på KAOS

Som några kanske vet är jag med i en projektgrupp (kind of?) som heter KAOS-kompaniet. Här får man tillgång till att skapa och få stöd i sitt personliga projekt samt hjälpa andra med sina projekt. Mitt projekt är att utveckla mitt målande och bli mer… synlig kan man säga. Så jag har skaffat en Deviantart, som för tillfället är pinsamt tom och jag ska bli betydligt bättre på att skiva här.

MEN, den största delen av mitt projekt är att jag ska måla helt nya verk till en utställning! Temat är lite flummigt än så länge, men ”Lost Space Flower” ska den nog heta. Är inte säker än för jag var tvungen att komma på namnet på typ 2 minuter men än så länge heter den det. Det kommer vara ganska surrealistiska verk men, som ni kanske listat ut, rymd tema blandat med typ natur och porträtt. Flummigt som sagt hehe

Det är inte bestämt var eller när utställningen ska vara för jag vill ha lite mer saker klara innan jag kommer dit. Det vore ju liksom pinsamt att inte ha något att visa upp om jag hittar en lokal som vill ställa ut mina grejer.

ska%cc%88rmavbild-2017-02-15-kl-14-57-40

Här får ni en skiss på en av tavlorna som kommer vara med i utställningen. Jag känner mig faktiskt jävligt kluven till hur mycket jag ska visa upp för jag vill ju att man inte ska ha sett allt för mycket innan utställningen men har nog bestämt att ni iallafall ska få se skisser och in progress bilder.

Ni får se mer saker sen 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s